Ateizam

subota, 03.11.2007.

Spolni vjeronauk

Iako smo dugo bezuspješno isčekivali svojevrsni konsenzus oko forme i sadržaja spolnog odgoja, to se postiglo upravo sada – mjesec dana prije izbora. Da našim političarima ništa nije sveto pokazuje i ovaj "blitz" dogovor, koji će se tek odraziti na budućnost naših mladih generacija, koje će se zaslugom Dragana Primorca i mentalno približiti mladim Irancima. To je vjerojatno dio ministrovog plana, jer on tvrdi da Iranci i mi imamo zajedničke korjene i podudarne gene.
O nakaradnosti spolnog odgoja, koji bi od slijedećeg polugodišta trebao krenuti u školama, trebalo bi reći nekoliko riječi. Taj je spolni odgoj svojevrstan kompromis između europskog i redovničkog (srednjovijekovnog) pogleda na seks, spolnost, brak i reprodukciju. Ne treba mnogo razmišljati da se shvati kako je to isto kao u rezervar novoga golfa pokušate staviti ugljen.

I tako, zahvaljujući našem ministru prosvjete koji sa Thompsonom igra nogomet, u školama će se učiti da je najbolja kontracepcija apscinencija, da je masturbacija društveno neprihvatljiva i slične nebuloze.
Apsurdno je da se Crkva sa svojim tezama gura u sve, pa i u spolnost od koje je davno odustala, a da nikada ne kritizira vlastite propuste. Najžalosnije od svega je to što i sada u tzv. Sekularnom društvu ta dekadentna i zločinačka organizacija putem škole stigmatizira zdravi spolni nagon (jedinu primarni nagon civilizacijom hendikepiranog bića – čovjek), a da pritom ne spominje devijaciju istog tog nagona (pedofilija) koja cvate u okrilju njihovih premisa.

I onda neka mi netko kaže da nama ne treba Europa!

- 07:21 - Komentari (65) - Isprintaj - #